Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Consiliul Director - Caritas Mitropolitan Blaj

 
Consiliul Director - Caritas Mitropolitan Blaj
  • 25 Apr 2013
  • 4182

Consiliul Director al Caritas-ului Mitropolitan Blaj s-a întrunit vineri, 19 aprilie, ora 9, pentru a adopta execuția bugetară pe anul 2012 și a aproba proiectul de buget pentru anul 2013. Timp de 3 ore staff-ul organizației neguvernamentale a prezentat proiectele derulate în decursul anului precedent propunând pentru acest an proiecte care să vină în întâmpinarea problemelor celor mai nevoiași dintre oameni.

Lucrările Consiliului Director au fost onorate de prezenta PS Claudiu Pop - Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Greco Catolice din România.

Analiza oportunităţii dezvoltării unor proiecte în centrele urbane mari de pe teritoriul Arhieparhiei de Alba Iulia şi Fagăraş a ramas pe mai departe un obiectiv important pentru Caritas Blaj. Deasemenea, prioritar rămâne și finalizarea lucrărilor de reabilitare a Centrului Social Multifuncțional "Bunul Samaritean - Blaj" în Casa Hl. HIldegard von Bingen.

Sursa: caritas-blaj.ro