Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Dacă nu abrogă legea Taubira, cei 2 milioane de membri nu vor vota pentru ei

 
Dacă nu abrogă legea Taubira, cei 2 milioane de membri nu vor vota pentru ei
  • 13 Oct 2014
  • 2659
François Billot Lochner, preşedintele Fundaţiei pentru serviciul politic și al colectivtăţii France-Audace, a ținut o prelegere în Paris. Referindu-se la legea Taubira, un ascultător i-a adresat următoarea întrebare:

"Care este poziţia dumneavoastră faţă de candidaţii de dreapta la următoarele alegeri prezidențiale?".

Răspunsul a fost:

"Ar fi bine ca Nicolas, Alain, François și ceilalţi candidaţi să conștientizeze faptul că în cazul în care nu se exprimă clar și definitiv pentru abrogarea acestei legi nedreapte, vom face apel la cele 140 de organizații partenere, reprezentând mai mult de 2 milioane de membri, pentru a nu vota pentru ei. Elitele politice de dreapta trebuie să înţeleagă că o lege care schimbă radical civilizația, și chiar umanitatea, nu poate fi decât abrogată. Pentru candidații la viitoarele alegeri, nu este o chestiune de curaj politic, ci este pur şi simplu o chestiune de evidenţă a naturii umane. Curajul lor, sau mai degrabă inteligența lor politică, ar trebui să-i ajute să înțeleagă că nu vom rămâne veșnicii lor prostiţi! "

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com