Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc va vizita "cimitirul copiilor avortați"

 
Papa Francisc va vizita "cimitirul copiilor avortați"
  • 13 Aug 2014
  • 2484
În timpul călătoriei sale în Coreea de Sud, din 13 în 18 august, Papa Francisc va vizita "cimitirul copiilor avortați" din Kkottoghnae, unde se va ruga pentru copiii nenăscuți, a anunțat Vaticanul citat de National Catholic Register.

Cimitirul este situat în parcul unui centru pentru persoane aflate în situații de risc (Foyer Kkottoghnae) construit în 1976 în Dieceza de Cheongju; în mijlocul frumosului parc sunt așezate sute de cruci mici și albe peste care veghează o statuie mare a Sfintei Familii. Scăderea ratei natalității este o adevărată problemă în Coreea de Sud, fiind una dintre cele mai scăzute din lume și având una dintre cele mai mari rate a avortului.

Foyer Kkottoghnae se datorează operelor cartitabile ale P. John Oh, fondatorul comunității “fraților și surorilor Kkottoghnae a lui Isus”, care a deschis centrul pentru a-i primi pe cei săraci, bolnavi, persoane fără adăpost, fără forme legale, persoane cu handicap și alcoolici. Centrul oferă astăzi ajutor pentru aproximativ 5.000 de oameni aflați în nevoie.

Traducere: ACC


Sursa:leblogdejeannesmits.blogspot.ro