Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Pelerinaj la Mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” din Molișet

 
ANUNȚ: Pelerinaj la Mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” din Molișet
  • 20 Iun 2024
  • 568

Ordinul Sfântului Vasile cel Mare - Călugării Bazilieni - vă invită cu multă bucurie să participați la pelerinajul tradițional de la Mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” din localitatea Molișet, comuna Târlișua, Protopopiatul Beclean. Acest eveniment spiritual deosebit, la care va fi prezent Preasfinția Sa Claudiu, va avea loc pe 30 iunie 2024, în prima duminică după Rusalii, când serbăm sărbătoarea Tuturor Sfinților.

Ajuns la cea de-a 32-a ediție, pelerinajul de la Mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” a devenit un reper important pentru credincioșii din întreaga regiune. Prima ediție a avut loc în anul 1992, anul sfințirii bisericii acestei frumoase mănăstiri situată la poalele Munților Țibleș. De atunci, an de an, credincioși de pretutindeni se adună pentru a participa la acest eveniment deosebit, care oferă ocazia de a trăi momente de profundă rugăciune și comuniune spirituală.

Sfânta Liturghie arhierească, punctul culminant al pelerinajului, este programată să înceapă la ora 10:30 și va fi celebrată în curtea mănăstirii de către Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Alături de Preasfinția Sa vor sluji preoți călugări și alți preoți care vor lua parte la acest eveniment religios important.

„Vă așteptăm cu mult drag pentru a ne ruga împreună, lăudându-L și preamărindu-L pe Bunul Dumnezeu!” - este mesajul plin de căldură al gazdelor, Ieromonah Dominic Huja, OSBM, împreună cu Comunitatea Baziliană din Molișet.

Credincioșii sunt invitați să se alăture acestui pelerinaj pentru a se bucura de frumusețea spirituală a acestui eveniment. Cei care doresc să participe sunt rugați să ajungă cu suficient timp înainte de începerea Sfintei Liturghii pentru a se pregăti în liniște și rugăciune.

Vă așteptăm cu inima deschisă să ne unim în rugăciune și să împărtășim momente de har și binecuvântare la Mănăstirea „Coborârea Spiritului Sfânt” din Molișet!