Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea de 5 secunde a Sfintei Tereza pentru situațiile dificile

 
Rugăciunea de 5 secunde a Sfintei Tereza pentru situațiile dificile
  • 18 Iun 2024
  • 357

Cu această scurtă rugăciune, ușor de reținut, zilele tale vor fi mult mai senine.

Dacă și-a dedicat viața celor mai umili, maica Tereza nu a făcut-o doar prin forța mâinilor sale. Când avea nevoie de ajutor, călugărița se îndreptat cu ușurință spre Maica Cerească, așa cum ea însăși spunea: „Dacă te simți vreodată tulburat în timpul zilei, roagă-te Maicii Domnului și spune această rugăciune simplă: Sfântă Marie, Maica Domnului Isus, te rog să fii mamă pentru mine acum. Trebuie să recunosc că nu am dat greș niciodată rugându-mă astfel".

Această rugăciune simplă nu este doar ușor de reținut, ci este o rugăciune care poate fi rostită în orice moment al zilei. Fie că încerci să te ocupi de semenii tăi, fie că ai dificultăți la locul de muncă, ai posibilitatea de a te adresa Maicii Cerești la fel de natural precum te-ai adresa mamei care te-a născut. Și în acest mod, să le cinstești pe cele două mame care mereu îți vor binele.

 

Traducere: ACC

 Sursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie