Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Trei ani de la întronizarea Preasfinției Sale Claudiu ca Episcop Eparhial de Cluj-Ghela

 
VIDEO: Trei ani de la întronizarea Preasfinției Sale Claudiu ca Episcop Eparhial de Cluj-Ghela
  • 24 Apr 2024
  • 773

În urmă cu trei ani, Preasfințitul Părinte Claudiu Lucian Pop a fost înscăunat ca Eparh al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla. 

 

În cadrul ceremoniei de înscăunare, care a avut loc în 24 aprilie 2021, Preasfinția Sa Claudiu a purtat crucea Fericitului Cardinal Iuliu Hossu, a primit mantia arhierească a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop George Guţiu, iar toiagul arhieresc este cel al Episcopului Florentin Crihălmeanu. ”Toate acestea reprezentând dorinţa noului Arhiereu de a se înscrie în linia slujirii plină de credinţă, speranţă şi iubire pe care au urmat-o aceşti înaintaşi ai săi în Scaunul arhieresc al Eparhiei de Cluj-Gherla", conform comunicatului de presă al Eparhiei de Cluj-Gherla, emis cu acea ocazie.

 

Mai jos puteți reviziona cuvântul Preasfinției Sale Claudiu, Episcopul eparhiei de Cluj-Gherla.

 

Întru mulți ani, Preasfinția Voastră!

 

Cu această cocazie, vă mai propunem ediţia emisiunii Profesioniștii când Eugenia Vodă ne-a dat întâlnire cu PS Claudiu Lucian Pop, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla.