Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Preasfinția Sa Claudiu: „Să îl purtăm în rugăciunile noastre pe Preasfințitul Alexandru”

 
Preasfinția Sa Claudiu: „Să îl purtăm în rugăciunile noastre pe Preasfințitul Alexandru”
  • 16 Mar 2023
  • 623

Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla invită preoții, persoanele consacrate și credincioșii:

Să îl purtăm în rugăciunile noastre pe Preasfințitul Alexandru și să ne gândim la el, să îl aducem în fața Domnului pentru ca sufletul său să fie înălțat în fericirea cerească.

Cu nădejdea învierii în suflete, să mulțumim Părintelui ceresc pentru bogata moștenire spirituală pe care ne-o lasă, împreună cu toți cei ce ne-au precedat. Ei sunt cei care ne-au indicat calea. Să ne considerăm fericiți și binecuvântați fiindcă au deschis și pregătit această cale pentru noi. Nu avem altceva de făcut decât să ne mărturisim credința pășind pe urmele lor. Cea mai frumoasă mărturisire de credință este aceea a Episcopilor noștri martiri. Cu toții, prin Fericitul Arhiereu Iuliu Hossu, au afirmat întotdeauna în viața lor: «Credința noastră este viața noastră».

Pentru vrednicul Episcop Alexandru, care și-a mărturisit la rândul său credința până la sfârșit, să cerem ca Dumnezeu să îi arate iubirea și îndurarea Sa, și, primind sufletul slujitorului Său, să îl facă părtaș bucuriei Ospățului ceresc în comuniunea sfinților și a drepților, în lumina Împărăției Sale veșnice și nepieritoare!Sursa:eparhiaclujgherla.ro