Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O delegație a Fundației Pontificale „Aid to the Church in Need” a vizitat Eparhia de Cluj-Gherla

 
O delegație a Fundației Pontificale „Aid to the Church in Need” a vizitat Eparhia de Cluj-Gherla
  • 24 Noi 2022
  • 216

O delegație a Fundației Pontificale „Aid to the Church in Need” compusă din dr. Thomas Heine-Geldern, președinte executiv, și Marco Mencaglia, responsabil pentru Europa, au efectuat o vizită de lucru în Eparhia de Cluj-Gherla pe parcursul a două zile, 20-21 noiembrie 2022.

În cadrul acesteia, cei doi reprezentanți s-au întâlnit cu Vicarul General al Eparhiei de Cluj-Gherla, pr. Vasile Tofană, și au vizitat mai multe proiecte aflate în desfășurare, purtând discuții cu diferiți reprezentanți locali, pentru a înțelege situația la zi și provocările pe care fiecare comunitate le întâmpină. Pe tot parcursul deplasărilor, au fost însoțiți de diac. Marișca Ovidiu, cancelar eparhial, și de Cristian Teglaș, economul eparhial.

Întâlnirile calde și cordiale îndreptate spre nevoi au constituit încă o dovadă cu privire la faptul că fundația este cu adevărat un partener în evanghelizare, iar caritatea continuă să unească și să creeze punți.Sursa:eparhiaclujgherla.ro