Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Liturghie arhierească de mulțumire pentru darul canonizării fericiților Papi Ioan Paul al II-lea şi Ioan al XXIII-lea

 
Liturghie arhierească de mulțumire pentru darul canonizării fericiților Papi Ioan Paul al II-lea şi Ioan al XXIII-lea
  • 29 Apr 2014
  • 2591
Sfânta Liturghie de mulțumire pentru darul canonizării fericiților Papi Ioan Paul al II-lea şi Ioan al XXIII-lea celebrată duminică, 27 aprilie, de PS Mihai împreună cu preoţii din Bucureşti a fost precedată de o oră de rugăciune, cu gânduri culese din scrierile celor doi Pontifi Romani; moment pregătit de copiii de la Liceul greco-catolic “Timotei Cipariu” şi de la Casa Sfânta Maria a Surorilor din Congregația Inimii Neprihănite.

Meditația pe marginea pericopei evanghelice din prima duminecă de după Paști, în care tradiția răsăriteană face pomenirea Sfântului Toma, a fost determinată de dialogul dintre pr. Marius Talos, superiorul regional al iezuiților din Romania, și copiii prezenții.

Credincioşii au putut venera de-a lungul momentelor de rugăciune relicve ale papei Ioan Paul al II-lea.

Prin bunăvoionţa unor mămici harnice toţi cei prezenţi s-au putut bucura la sfârşitul liturghiei de prăjiturile gustoase pregătite în curtea bisericii vicariale “Sfântul Vasile cel Mare”.


Sursa:www.vicariatbucuresti.ro