Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Varianta minune a Sfântului Ioan Bosco pentru a câștiga la Loterie

 
Varianta minune a Sfântului Ioan Bosco pentru a câștiga la Loterie
  • 29 Dec 2021
  • 1272

În secolul trecut a trăit unul dintre sfinții cei mai celebri pentru minunile și profețiile sale: Sfântul Ioan Bosco. Faima lui era răspândită pretutindeni. Unora le-a spus cât ar mai avea de trăit, altora le-a spun ceea ce vor deveni în viitor; reușea să citească păcatele înainte de a fi spuse în confesional. În total, Sfântul Ioan Bosco a făcut mai mult de 800 de miracole.


Un om sărac auzind despre minunile sale a mers și el la acest preot umil să-l întrebe ceva foarte important: "Varianta câștigătoare la loterie". A vrut ca sfântul să-i spună ce numere ar trebui să aleagă atunci când cumpără un bilet.

Sfântul Ioan Bosco a meditat un pic, apoi a răspuns cu cea mai mare convingere: "numerele magice pentru a câștiga la loterie sunt acestea: 10-7-14. Indiferent de ordinea lor, vei câștiga".

Omul a fost încântat și era deja pe punctul de a pleca pentru a cumpăra un bilet, când sfântul l-a luat de braț și i-a spus zâmbind: "Stai puțin. Nu ți-am explicat încă bine numerele și nu am spus despre ce fel de loterie este vorba. Aceste numere înseamnă următoarele:

"10"- înseamnă că trebuie să respecți cele zece porunci;
"7"- înseamnă că trebuie să primești sacramentele frecvent;
"14" înseamnă că trebuie să practici cele 14 fapte ale milei trupești și sufletești.

Apoi sfântul a spus: "Dacă vei îndeplini aceste trei condiții – să păzești poruncile, să primești sacramentele și să practici fapte de milostenie - vei câștiga cel mai mare premiu la cea mai importantă dintre toate loteriile: Slava veșnică a cerului".

Omul a înțeles, și în loc de să meargă la un vânzător de bilete a mers la o casă de bătrâni și a dus pomană.

Alegeți acele numere și veți fi cu adevărat fericiți aici pe pământ și sus în cer.

Traducere: ACCSursa:aleteia.org