Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Pelerinajul de primăvară Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj)

 
FOTO: Pelerinajul de primăvară Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj)
  • 30 Mai 2021
  • 2081

Astăzi, 30 mai 2021, în Duminica a V-a după Paști, a avut loc pelerinajul de primăvară la Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj).

Cu respectarea restricțiilor impuse de perioada de pandemie, credincioșii au venit și în acest an pentru a o cinsti pe Maica Sfântă, Fecioara Săracilor și pentru a primi haruri deosebite de la Fiul său.

La ora 10.30 a început Sfânta Liturghie Arhierească, celebrată de către Preasfinția Sa Cristian Crișan, Episcop Auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș. Alături de Preasfinția Sa au concelebrat alți patru preoți.

În cuvântul de învățătură, după ce a transmis binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinalul Lucian, Preasfinția Sa Cristian, referindu-se la Evanghelia Duminicii, a creionat figura femeii samarinence, cea care primește apa vie a credinței de la Mântuitorul Isus Cristos. De asemenea, Episcopul le-a vorbit celor prezenți despre importanța Sanctuarului de la Cărbunari, despre figura Fecioarei Maria, despre iubirea ei față de noi și despre bucuria de a fi copiii ei.

(GALERIE FOTO)

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Pr. Petru Dumitru, Rectorul Sanctuarului, a adus un cuvânt de mulțumire Preasfinției Sale, preoților concelebranți, persoanelor consacrate și credincioșilor, iar apoi au fost rostite rugăciunile cerute pentru primirea indulgenței plenare.

 

Biroul Arhieparhial de Presă

 Sursa:bisericaromanaunita.ro