Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Deschiderea anului cercetășesc 2020/2021 la Beclean

 
Deschiderea anului cercetășesc 2020/2021 la Beclean
  • 12 Oct 2020
  • 293

Sâmbăta, 10 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a noului an cercetășesc 2020/2021 al Grupului “Don Bosco” din Beclean.

Cu toate că întreaga lume traversează momente dificile, Asociația Cercetașii Munților, filiala Beclean, și-a propus ca și în acest an asociativ să desfășoare activități cercetășești. În acest scop, au fost informate toate instituțiile abilitate, iar pentru o bună desfășurare a activității, pentru protejarea copiilor și pentru împiedicarea răspândirii virusului COVID-19 (SARS-CoV-2) au fost luate toate măsurile care se impun, în conformitate cu normele în vigoare.

Printr-un program bine pus la punct, ziua deschiderii a fost gustată din plin de fiecare participant. Bucuria acestui eveniment fiind amplificată de împlinirea a zece ani de la deschiderea grupului cercetășesc din localitatea de pe Someș. 

După careul de deschidere, cei peste 45 de copii și tineri s-au jucat, s-au rugat, au participat la atelierele pregătite de șefi, bucurându-se împreună de începerea unui nou an de efort personal, de creștere umană și creștină, prin intermediul pedagogiei cercetășești.

Grupul de cercetași de la Beclean face parte din Asociația Cercetașii Munților, care își propune să ofere copiilor şi tinerilor o educaţie complementară celei primite în familie şi la şcoală, prin implicarea acestora în acţiuni specifice.

 

ACC