Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Duminica Învierii Domnului Isus Cristos la Vatican

 
 Duminica Învierii Domnului Isus Cristos la Vatican
  • 31 Mar 2013
  • 7742
    

    Duminică, 31 martie 2013, Duminica Învierii Domnului Isus Cristos în Biserica Romano-Catolică, Sanctitatea Sa Papa Francisc a celebrat Sfânta Liturghie în Piaţa Sfântul Petru din Roma în prezenţa unui număr impresionant de credincioşi şi pelerini.
   În mesajul pe care Sanctitatea Sa l-a transmis Bisericii Catolice şi lumii întregi cu ocazia Sărbătorii Paştelui acesta a vorbit despre necesitatea regăsirii unor soluţii paşnice în zonele de conflict de pe întregul mapamond (din Israel şi Palestina, la conflictul recent dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud): „Să-i cerem lui Isus înviat, care transformă moartea în viaţă, să preschimbe ura în iubire, răzbunarea în iertare, războiul în pace. Da, Cristos este pacea noastră şi lui îi cerem pace pentru întreaga lume. […] Domnul înviat, cel care a înfrânt păcatul ţi moartea, să fie sprijinul tuturor, în special al celor mai neputincioşi şi care au mai mare nevoie de ajutor”.

                              Andrei-Claudiu Hrişman
                            Corespondent E-communio


Pentru a citi mesajul Urbi et Orbi al Papei Francisc la Învierea lui Cristos, accesaţi link-ul de mai jos:
http://ro.radiovaticana.va/news/2013/03/31/mesajul_urbi_et_orbi_al_papei_francisc_la_%C3%AEnvierea_lui_cristos:_s/rom-678516