Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rezoluția Lunacek: nici un europarlamentar român contactat nu şi-a exprimat un punct de vedere

 
Rezoluția Lunacek: nici un europarlamentar român contactat nu şi-a exprimat un punct de vedere
  • 04 Feb 2014
  • 3141
Zeci de mii de francezi, italieni, belgieni, spanioli şi polonezi au ieşit duminică în stradă pentru a cere protejarea familiei atât în legislaţia europeană, cât şi în cea naţională. De această dată marşurile păcii organizate în oraşele europene au dorit să tragă un semnal de alarmă pentru a împiedica aprobarea Rezoluţiei Lunacek care va fi supusă votului în Parlamentul European în această săptămână. Niciunul dintre europarlamentarii români contactaţi de Redacţia Română Radio Vatican nu şi-a exprimat punctul de vedere referitor la această propunere de rezoluţie.

Rezoluţia Lunacek propune ţărilor membre din Uniunea Europeană să acorde unele drepturi cetăţeneşti suplimentare persoanelor care se declară homosexuale, bisexuale sau transsexuale, precum şi să impună o educaţie sexuală precoce şi aşa-zis obiectivă în care să fie prezentată teoria genului. Teoria genului susţine că sexul omului nu este unul exclusiv biologic, ci şi cultural, de aceea fiecare cetăţean trebuie să fie lăsat să-şi aleagă liber apartenenţa sexuală. Principalele temeri referitor la Rezoluţia Lunacek sunt că aceasta va fi adoptată fără o adecvată dezbatere în Parlamentul European, precum şi că, odată aprobată, va supune membrele UE la o presiune suplimentară pentru adoptarea unor legi pro-homosexuale, precum cea adoptată deja de guvernul francez acum câteva luni, care permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex, precum şi adopţiile de către cuplurile de homosexuali. Toate aceste legi sunt în contradicţie cu învăţăturile creştine şi, implicit, se opun Evangheliei vieţii.


Sursa:ro.radiovaticana.va