Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Întrunirea preoților din protopopiatele Aiud, Ocna-Mureș și Turda

 
Întrunirea preoților din protopopiatele Aiud, Ocna-Mureș și Turda
  • 16 Iul 2020
  • 2061

Preoții din protopopiatele Aiud, Ocna-Mureș și Turda s-au întâlnit azi 16.07.2020 în ședință de lucru în parohia greco catolică Teiuș. Pentru a se putea păstra condițiile de protecție impuse de autorități, întrunirea a avut loc la biserică, unde la ora 11.30 Preasfinția Sa Cristian, Episcop Auxiliar de Făgăraș și Alba Iulia a fost prezent prin videoconferință.

Părintele protopop a făcut Preasfinției Sale o prezentare a preoților și parohiilor din protopopiate. Preasfinția Sa a fost interesat de modul de desfășurare a activității pastorale, a îndemnat preoții la prudență și prevenție, mai ales la vizita bolnavilor. S-a interesat de situația preoților și a fiecărei parohii și a propus intensificarea rugăciunii împreună cu credincioșii la cei șapte Episcopi Martiri, precum și recitarea rugăciunii pentru beatificarea Fratelui Mihai de la Prilog.

La final a trasmis salutul și binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian. Sursa:bisericaromanaunita.ro