Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O mamă s-a rugat timp de 5 ani aceeași rugăciune, iar fiul ei s-a trezit din comă

 
O mamă s-a rugat timp de 5 ani aceeași rugăciune, iar fiul ei s-a trezit din comă
  • 11 Iun 2020
  • 1687

Dumnezeule, Tu le poți pe toate. Știu că într-o zi ne vei surprinde”. Sunt cuvintele rostite de mama lui George, care s-a rugat timp de cinci ani după ce fiul său a intrat în comă, în urma unui accident auto. 

După mai mulți ani, perseverența sa a fost răsplătită, iar băiatul a ieșit din comă, fără a avea nevoie de medicamente stimulante. „A fost un miracol, iar miracolele se întâmplă acolo unde există credință și iubire”, a afirmat mama băiatului.

Această poveste de credință în mijlocul suferinței a început pe 15 mai 2010, zi în care George, în vârstă de 22 de ani, a suferit un accident auto în apropiere de Bergamo (Italia), care i-a provocat o traumă puternică la cap și a intrat în comă.

Rosa și Gianluigi, părinții lui, au pribegit din spital în spital prin mai multe orașe din Italia, primind la sfârșit un diagnostic dificil de acceptat: starea de comă a tânărului nu permitea niciun fel de contact cu alte persoane. Dar Rosa nu și-a pierdut credința.

În anul 2011, părinții au decis să-și aducă fiul acasă din spital: „Am organizat camera și am fost lângă el în fiecare zi, în fiecare an și în fiecare lună cu o mare afecțiune, chiar dacă nu exista nicio reacție”, a spus mama.

„M-am rugat neîncetat. Credința mi-a dat certitudinea că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla ceva măreț cu fiul meu”, a continuat mama băiatului, reiterând și faptul că tot datorită credinței au rămas uniți pe acest lung drum. 

Această certitudine a început să se realizeze în mod concret pe 31 martie 2015, zi în care și-au dat seama că fiul lor a început să relaționeze, răspunzând la întrebările membrilor familiei și ale medicilor.

„Este unul dintre puținele cazuri de trezire spontană. În plus, nu i-au fost administate medicamente stimulante pentru a-și recăpăta conștiința”, a subliniat Gian Pietro Salvi, responsabilul unui centru de recuperare din Italia. 

Pentru aceasta, Rosa a spus că trezirea fiului ei din comă „este un miracol, iar miracolele se întâmplă acolo unde există credință și iubire”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org