Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: În 2 iunie Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro se va celebra în Bazilica Sfântul Petru

 
ANUNȚ: În 2 iunie Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro se va celebra în Bazilica Sfântul Petru
  • 01 Iun 2020
  • 779

Mâine, 2 iunie 2020, la un an de la vizita Papei Francisc la Blaj, când Biserica îi sărbătorește pe FERICIȚII EPISCOPI MARTIRI GRECO-CATOLICI ROMÂNI, Asociația ”Inocențiu Micu Klein” a credincioșilor greco-catolici români din Italia organizează o celebrare euharistică în Bazilica Sfântul Petru din Vatican. 

 

Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie se va celebra la altarul Sfântului Iosafat, episcop martir al unității, în Bazilica Sfântul Petru din Vatican, de la ora 9.00 (ora României).

 

Cu această ocazie, toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, ne încredințăm Sfântului Apostol Petru, „stânca” pe care Cristos a întemeiat Biserica sa (cf. Matei 16,16) și Fericiților Episcopi Martiri Greco-Catolici Români, cerându-le harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte a trupului mistic al lui Cristos, uniți prin rugăciune și fapte bune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.

 

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să se roage preotul celebrant, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției:

 

ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.