Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VIII-a)

 
Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VIII-a)
  • 11 Mai 2020
  • 1016

Anul acesta, pe 13 mai, se sărbătoresc 103 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria la Fatima. Site-ul e-communio.ro vă pune la dispoziție în fiecare zi rugăciunile novenei.

Ziua a opta (11 mai)


Mesajul de la Fatima:

„Eu promit să asist în ceasul morţii cu toate darurile necesare mântuirii pe toţi aceia care în prima sâmbătă timp de cinci luni consecutive, se vor mărturisi şi se vor cumineca, vor recita Sfântul Rozar şi vor fi uniţi în gând cu mine, meditând asupra misterelor Rozariului, cu intenţia de a face reparaţii faţă de mine.”

Răspunsul nostru:

O, Imaculată Inimă a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, în marea Ta iubire faţă de noi, ai promis daruri speciale acelora care vor face pocăinţă faţă de Tine în acele cinci prime sâmbete. O, Marie, Mama Durerilor, mulţi nu cunosc marea ta vrednicie de Maică a Durerilor. Alţii nu-ţi arată cinstea şi supunerea ce ţi se cuvin ca Maica noastră. O, Marie, noi îţi cerem iertare pentru toate aceste nepăsări. Noi cerem iertarea păcatelor şi pentru alţii, îndeosebi pentru blasfemiile şi sacrilegiile celor fără de Dumnezeu. Fecioară de la Fatima, dă-ne nouă harul ca recitarea zilnică a Rozariului Tău să-i păzească pe cei credincioşi şi să-i îndemne la practicarea devoţiunii primelor sâmbete. Amin.
Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această novenă! (Gândeşte­te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!

 

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua I)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a II-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a III-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a IV-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a V-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VI-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VII-a)

Știri din aceeași categorie