Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VII-a)

 
Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VII-a)
  • 10 Mai 2020
  • 2150

Anul acesta, pe 13 mai, se sărbătoresc 103 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria la Fatima. Site-ul e-communio.ro vă pune la dispoziție în fiecare zi rugăciunile novenei.

Ziua a şaptea (10 mai)


Mesajul de la Fatima:

„Jertfa ce se cere de la fiecare persoană este îndeplinirea datoriilor vieţii sale şi ţinerea poruncilor Mele. Aceasta este pocăinţa ce o caut eu acum şi o doresc.”

Răspunsul nostru:

O, Imaculată Inimă a Mariei, Fecioara Rozariului de la Fatima, al Tău dumnezeiesc Fiu ne-a arătat că jertfa ce o aşteaptă de la noi este îndeplinirea datoriilor vieţii noastre. O, Mama Bunului Sfat, fă astfel încât toţi preoţii şi călugării să rămână statornici, credincioşi şi la înălţimea vredniciei la care i-a chemat Dumnezeu. Ajută bărbaţii şi soţiile să fie credincioşi în greutăţile şi datoriile Sfântului Sacrament al Căsătoriei. Ajută celor căsătoriţi, ca să înţeleagă vrednicia lor de părinţi. Dă toate darurile de care are nevoie tineretul, ca să se păzească curat şi fără de pată. Ajută pe cei ce muncesc în lume să urmeze virtuţile lui Cristos Mântuitorul. Fecioară de la Fatima, fă ca recitarea zilnică a Rozariului Tău să ne inspire să oferim toate neajunsurile şi greutăţile vieţii noastre pentru renaşterea ţărilor fără de Dumnezeu şi pentru întoarcerea păcătoşilor. Amin.
Fecioara Rozariului de la Fatima, dă-ne nouă darul special ce-l cerem în această novenă! (Gândeşte­te la darul special pe care îl ceri Preasfintei Fecioare Maria.)
Fecioara Rozariului de la Fatima, întoarce-i pe cei rătăciţi la Cristos!
Fecioara Rozariului de la Fatima, mântuieşte sufletele tuturor păcătoşilor!

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua I)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a II-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a III-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a IV-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a V-a)

Novena către Fecioara de la Fatima (Ziua a VI-a)

Știri din aceeași categorie