Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: Moment de rugăciune excepțional prezidat de Papa Francisc (ora 19)

 
LIVE: Moment de rugăciune excepțional prezidat de Papa Francisc (ora 19)
  • 27 Mar 2020
  • 7040

Vineri, 27 martie, Sfântul Părinte Papa Francisc va prezida un moment de rugăciune, fără participarea credincioșilor, care va avea loc pe esplanada bazilicii Sfântul Petru. Rugăciunea se va încheia în mod excepțional cu binecuvântarea ”Urbi et Orbi”, însoțită de posibilitatea de a primi indulgența plenară.

‼ CITIȚI ȘI: Penitențieria Apostolică: Indulgență plenară

Aici, de la ora 19.00, veți putea urmării în direct rugăciunea prezidată de Papa Francisc și binecuvântarea ”Urbi et Orbi”:

 

Evanghelia de la Marcu 4, 35-41

Şi în ziua aceea, când s-a înserat, a zis către ei: Să trecem pe ţărmul celălalt. Şi lăsând ei mulţimea, L-au luat cu ei în corabie, aşa cum era, căci erau cu El şi alte corăbii. Şi s-a pornit o furtună mare de vânt şi valurile se prăvăleau peste corabie, încât corabia era aproape să se umple. Iar Iisus era la partea dindărăt a corăbiei, dormind pe căpătâi. L-au deşteptat şi I-au zis: Învăţătorule, nu-Ţi este grijă că pierim? Şi El, sculându-Se, a certat vântul şi a poruncit mării: Taci! Încetează! Şi vântul s-a potolit şi s-a făcut linişte mare. Şi le-a zis lor: Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Cum de nu aveţi credinţă? Şi s-au înfricoşat cu frică mare şi ziceau unul către altul: Cine este oare, Acesta, că şi vântul şi marea I se supun?

AICI, predica Sfântului Părinte

AICI Rugăciunile rostite de Papa Francisc pe esplanada bazilicii Sfântul Petru

 

ACC

Foto: CNS/Paul Haring