Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun a sărbătorit Ziua Națională a României

 
FOTO: Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun a sărbătorit Ziua Națională a României
  • 29 Noi 2019
  • 1226

În data de 27 noiembrie 2019, Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun și Ordinul Suveran de Malta a marcat Ziua Națională a României printr-o Sfântă Liturghie prezidată de ÎPS Ioan Robu, Administrator Apostolic de București, la Biserica ”San Vitale” din Roma și o recepție organizată la Palatul Ferrajoli din Roma. Cele două evenimente s-au bucurat de o participare numeroasă și de nivel înalt, fiind prezenți oficiali din cadrul Secretariatului de Stat al Sfântului Scaun, a Dicasterelor Curei Romane, din partea Ordinului Suveran de Malta, ambasadori și alți membri ai corpului diplomatic acreditat pe lângă Sfântul Scaun, reprezentanți ai cultelor românești din Italia, personalități culturale și din mediul academic, reprezentanți ai mass-media, prelați și studenți români din cadrul universităților pontificale.  

Cu acest prilej, ambasadorul României pe lângă Sfântul Scaun, Excelența Sa Domnul Liviu-Petru Zăpîrțan, a rostit un cuvânt de omagiere a poporului român, subliniind momentele principale care au marcat activitatea Ambasadei în acest an, în mod special vizita Papei Francisc în Romania, moment de vârf al relațiilor dintre România și Sfântul Scaun.

Informații preluate de pe pagina de Facebook a Ambasadei României pe lângă Sfântul Scaun și Ordinul Suveran de Malta.