Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Articolul cu numarul 10.000!

 
Articolul cu numarul 10.000!
  • 12 Noi 2019
  • 1277

După 2.423 de zile de activitate sau mai exact după 6 ani 7 luni şi 18 zile, am ajuns să avem publicate pe site 10.000 de articole, cifră care a fost depăşită astăzi, 12 noiembrie 2019!

Menționăm acest fapt în primul rând pentru a vă mulţumi din suflet că ne urmăriţi, dar şi pentru a vă arăta o scurtă statistică interesantă despre ce s-a întâmplat în toată această perioadă pe această sursă informaţională.
 
Lansat pe 25 martie 2013, site-ul e-communio.ro prin efortul, dedicația și pasiunea celor care stau dincolo de interfața vizibilă, a ajuns să depășească 1.7 milioane de vizitatori unici în toţi aceşti ani, iar numărul de vizite a trecut de 6.5 milioane!
 
Pus sub ocrotirea Maicii Sfinte, cea care primește Vestea Bună, e-communio.ro are un singur scop: acela de a vă aduce aminte că există o veste bună pentru fiecare dintre noi. „În viața de zi cu zi, multe “bruiaje” încearcă și uneori reușesc să o eclipseze din mintea și sufletul nostru. Ne confruntăm constant cu suficiente vești proaste, ce riscă să alunge pacea, încrederea și speranța care  trebuie să ne caracterizeze. Pentru a le contracara, încercăm să citim împreună și să interpretăm la lumina Cerului ceea ce se întâmplă în fiecare zi printre noi, dezvăluind astfel existența unei Providențe, ce dincolo de mizeriile acestei lumi, ghidează cursul istoriei și viața fiecăruia dintre noi”, spunea PS Claudiu la un an de la lansarea site-ului.
 
Tuturor vă mulțumim pentru atenția și prietenia cu care ne-ați onorat. Să fim tot mai mult uniți în rugăciune, iar ca semn de mulțumire vă prezentăm un TOP al celor mai citite articole pe e-communio.ro:
 
 
 
Redacția e-communio.ro