Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cea care a decorat tortul oferit Papei Francisc la Blaj, premiată la cel mai mare concurs internațional

 
Cea care a decorat tortul oferit Papei Francisc la Blaj, premiată la cel mai mare concurs internațional
  • 05 Noi 2019
  • 1994

Doamna Marinela Mureşan din Beclean, cea care a decorat tortul dăruit Sfântului Părinte Papa Francisc cu ocazia vizitei apostolice la Blaj, când au fost beatificați cei șapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice, a obținut locul întâi la categoria Sugar Floral Arrangement  a concursului ”Cake Internațional 2019”, care a avut loc în Anglia, la Birmingham.

Doamna Mureșan, cu un dar deosebit, considerată cel mai talentat decorator de torturi în opinia cititorilor „Amazing Cake Ideas” a participat pentru prima dată la un concurs de profil. Această primă participare la cel mai mare și mai renumit show de cake design din lume, i-a adus o medalie de argint (de aur nu s-a dat niciunui participant) și premiul întâi pentru decorațiunea sa realizată din flori de zahăr. 

 

Creatoarea din Beclean, care de obicei colaborează pentru creațiile sale cu soțul său, Ioan Mureșan – artist sculptor, a participat la concursul din Birmingham, care se desfășoară anual, la începutul lunii noiembrie și durează trei zile, cu o nouă operă realizată în colaborare cu artistul sculptor Caius Rotaru. 

 

„Emoțiile au fost mari pe parcursul celor trei zile, dar bunul Dumnezeu m-a ajutat”, mărturisește Marinela Mureșan pentru redacția site-ului e-communio.ro. În tot acest timp au fost organizate competiții, workshop-uri, demonstrații, iar furnizorii de produse specifice acestui domeniu își prezintă, își promovează și își vând produsele. În acest context, cea care a fost apreciată și de Papa Francisc pentru talentul său a primit și recunoașterea internațională din partea celui mai renumit specialist în domeniu, Allan Dunn, care a făcut parte din juriul concursului din Anglia.

 

ACC