Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Doi Cardinali la Blaj

 
Doi Cardinali la Blaj
  • 03 Dec 2013
  • 6354
Vineri 6 decembrie 2013, Cardinalul Kurt Koch va celebra Sfânta Liturghie în Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Blaj alături de Preafericitul Cardinal Lucian și de Preasfințiile lor Mihai, Episcopul Vicar greco-catolic al Bucureștilor, și Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopale Majore, ocazie cu care va rosti cuvântul de învățătură.

În perioada 3-7 decembrie 2013 Cardinalul Kurt Koch efectuează o vizită oficială în România. Este cea dintâi vizită a Președintelui Consiliului Pontifical pentru promovarea Unității Creștinilor, structură echivalentă unui minister în cadrul Sfântului Scaun care își desfășoară competențele în promovarea dialogului cu Bisericile și Comunitățile ecleziale care nu sunt încă în deplină comuniune cu Biserica Catolică.

Pe parcursul șederii sale în România, Eminența Sa va fi primit de președintele Traian Băsescu, de secretarul de Stat pentru Culte, precum și de Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române.

DCC