Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Prima Împărtăşanie solemnă în comunitatea greco-catolică română din Paris

 
FOTO: Prima Împărtăşanie solemnă în comunitatea greco-catolică română din Paris
  • 17 Iun 2019
  • 2104

Duminică 16 iunie 2019, 36 de copii din Parohia Greco-Catolică Română “Sfântul Gheorghe” de la Paris, L-au primit pentru prima dată în mod solemn pe Mântuitorul Isus prezent în Sfânta Împărtăşanie.

Cu această ocazie în mijlocul comunității a fost prezent Excelența Sa Antoine de Romanet, Episcopul Diecezei Militare din Franța. Alături de Preasfinția Sa la masa Sfântului Altar au concelebrat părintele Cristian Crișan, parohul comunității, părintele Mihai Marina și alți preoți invitați.

A participat din partea Ambasadei României în Franța, Dna Mioara Pitut, iar din partea Primăriei Sectorului al XVI-lea al Primăriei Parisului, Dl Guillaume Frerejean Taittanger.

La final, copilașilor care au primit pentru prima dată în mod solemn Sfânta Împărtășanie, le-au fost înmânate diplome, pentru a-și putea aminti mereu de acest eveniment măreț din viața lor. Copiii au fost pregătiți de Flaviu și Adina Turbui.


ACC

(sursa foto: Vasile Rus)