Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Rona Hartner la Misiunea Greco-Catolică din Paris

 
FOTO: Rona Hartner la Misiunea Greco-Catolică din Paris
  • 21 Mai 2019
  • 1455

Prezentă la Paris duminică 19 mai 2019 cu ocazia prezentării cărții sale Je te donnerai un vrai bonheur (Îți voi dărui o fericire adevărată), cântăreața și compozitoarea Rona Hartner a poposit pentru un moment de rugăciune la Parohia Greco-Catolică Română „Sfântul Gheorghe” din capitala Franței.

 

Cartea este prefațată de Mgr. Dominique Rey, Episcop de Fréjus-Toulon, fiind publicată de Casa de Editură Salvator din Paris, care în anul 2017 a publicat și traducerea în limba franceză a cărții ”Lanțuri și teroare” a IPS Ioan Ploscaru.

 

► CITIȚI ȘI: FOTO: Cartea LANȚURI ȘI TEROARE prezentată la Misiunea Greco-Catolică Română din Paris

 

Vorbind despre convertirea sa la Biserica Catolică, Rona Hartner subliniază: „Fecioara Maria mi-a inspirat următoarele cuvinte pentru a le pune în practică: curată, lumină și seninăDe îndată ce am știut ce înseamnă aceste cuvinte, le-am pus în practică. Din acel moment sunt la școala  Fecioarei, iar acum sunt laic consacrat Preasfintei Inimi ca adorator în Bazilica Sacré-Cœur  de pe Montmartre din Paris”.

 

► CITIȚI ȘI: Rona Hartner, o tornadă de laude estice închinate Domnului

 

DCC

(GALERIE FOTO)