Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Cercetași preocupați de apărarea Casei noastre comune

 
FOTO: Cercetași preocupați de apărarea Casei noastre comune
  • 24 Mar 2019
  • 910

"Preocuparea pentru natură, dreptatea faţă de cei săraci, angajarea în societate şi pacea interioară sunt inseparabile" (Papa Francisc - Laudato si’).

(Galerie foto)

Fiind în Postul Mare, fiecare dintre noi este invitat la renunțări și sacrificii de la lucruri cu care eram obișnuiți, pentru a ne dedica mai mult lui Dumnezeu și a fi mai receptivi față de darurile Sale. Cardinalul Parolin, amintea într-o conferință că Biserica Catolică ”nu consideră lumea ca pe un incident întâmplător”, ci ca pe ”un act intențional al lui Dumnezeu care a oferit-o ființelor umane ca pe un dar”, fapt pentru care micii cercetași din Asociația Cercetașii Munților din Beclean au încercat să răspundă concret în această perioadă de post apelului papei Francisc cu privire la apărarea Casei noastre comune înainte de a fi prea târziu. Aceștia timp de trei zile au organizat acțiuni de ecologizare în orașul lor.


A fi cercetaș nu înseamnă să umbli pe coclauri... e mult mai mult. Părinții care-și trimt copiii la activități cercetășești știu acest lucru: cercetășia te face să realizezi exigențele vieții în natură, te învață să lucrezi în echipă și să fii mai bun cu cei din jurul tău, îți permite să primești o altfel de educație, dăruită într-un spirit creștin.

 

ACC