Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Nouă apariție editorială in colecția “Caietele Pio Romeno”

 
Nouă apariție editorială in colecția “Caietele Pio Romeno”
  • 23 Iun 2018
  • 592

Luna iunie a anului 2018 a îmbogățit colecția Colegiului Pio Romeno prin apariția cărții: „Frumuseţea virtuţiilor, astăzi”. Lucrarea publicată la editura surorilor Lauretane din Baia Mare, este opera părintelui iezuit Mihály Szentmártoni, prieten şi conferențiar al Colegiului.

Volumul cuprinde meditații ținute de-a lungul anului academic 2017-2018. “Pentru că bucuria nu depinde de niciun factor extern, nu există o reţetă pentru a o dobândi. Se spune uneori că noi creştinii ar trebui să fim mai bucuroşi pentru a face ca mărturia noastră să fie mai eficientă. Poate fi adevărat şi fals în acelaşi timp. Nu se poate pretinde bucuria de la cineva iar un zâmbet fals sau forţat este uşor de recunoscut. Este la fel de adevărat şi faptul că adevărata bucurie a vieţii transpare şi din lacrimi. Adevărata bucurie este sobră şi silenţioasă, iar strada care duce către bucurie este aceea a Evangheliei”, spune autorul meditaţiilor.

Volumul este prefațat de rev. pr. dr. Gabriel Buboi, rectorul al Colegiului, şi este al 12-lea al Colecției.

 Sursa:pioromeno.com