Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Campionul și Adorația Euharistică

 
Campionul și Adorația Euharistică
  • 08 Feb 2018
  • 931

Cine a spus că sportul și credința nu au nimic de-a face? Elvis Grbac este o fostă stea a forbalului american. În anii '90 era unul dintre cei mai buni jucători din NHL și a devenit campion în Super Bowl.

Chiar dacă Elvis a fost întotdeauna catolic - după cum el însuși declară la National Catholic Register - recent a început să se maturizeze cu adevărat în credință. Acest lucru se datorează Adorației Euharistice, care pentru el este rugăciunea preferată, rugăciunea care te face să stai întotdeauna înaintea Domnului. „Iubirea ne îndeamnă să ne slujim cu umilință frații - a spus el - dar oare ce ne apropie mai mult de harul lui Dumnezeu, dacă nu Preasfântul Sacrament? El vrea să stea împreună cu noi într-o mică bucată de pâine. Este cel mai uimitor lucru de pe acest pământ. Petrec multe ore în fața Domnului din Preasfântul Sacrament”.

Astăzi, Elvis Grbac studiază teologia în seminarul Sfânta Maria din Wickliffe și își dorește să devină diacon permanent. A renunțat la fotbalul profesionist și străbate SUA pentru a anunța doctrina catolică tinerilor sportivi din țară. În timpul întâlnirilor le vorbește acestora despre frumusețea Adorației Euharistice, dar și despre dificultățile pe care le-a avut în carieră și pe care le-a depășit cu ajutorul credinței.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:iltimone.org