Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa emerit Benedict XVI: ”Sunt în pelerinaj către Casă”

 
Papa emerit Benedict XVI: ”Sunt în pelerinaj către Casă”
  • 07 Feb 2018
  • 2353

Ce mai face Papa Benedict XVI?

La această întrebare răspunde chiar el cu o scrisoare de o deosebită trăire creştină exprimată cu o fină şi sobră eleganţă.

Întrebarea i-a fost adresată de Dr. Massimo Franco, reputat jurnalist italian, din partea multor cititori ai ziarului "Corriere della Sera":

 

Iubite Dr. Franco,

 

M-a emoţionat faptul că mulţi cititori ai ziarului dumneavoastră doresc să ştie cum îmi petrec această ultimă parte a vieţii mele. Pot să spun că, deşi forţele fizice mă părăsesc, înlăuntrul meu sunt în pelerinaj către Casă. Este un mare har pentru mine să fiu înconjurat, în acestă ultimă parte a drumului meu – obositoare uneori – , de o iubire şi de o bunătate greu de imaginat. În acest sens consider şi întrebarea cititorilor dumneavoastră ca fiind o însoţire pe cale. Nu pot decât să mulţumesc pentru aceasta şi să vă asigur pe toţi de rugăciunile mele.

 

Cu deosebită stimă

 

Traducere: Pr. Eduard FărtanSursa:corriere.it