Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna ianuarie 2018

 
Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna ianuarie 2018
  • 13 Ian 2018
  • 857

Libertatea religioasă în Asia de află în centrul intenției de rugăciune a Papei Francisc pentru luna ianuarie 2018. Sfântul Părinte a însoțit cu un mesaj video această intenție de rugăciune:

„În diversificata lume culturală din Asia, Biserica trebuie să înfrunte multe riscuri, iar misiunea ei devine și mai dificilă, datorită faptului că este o minoritate.

Aceste riscuri, aceste provocări sunt împărtășite de alte tradiții religioase minoritare, la care ne unește dorința de înțelepciune, de adevăr și de sfințenie.

Atunci când ne gândim la cei care sunt persecutați pentru religia lor, trecem de orice deosebire rituală sau confesională: ne alăturăm bărbaților și femeilor care se luptă pentru a nu renunța la propria identitate religioasă.

Să ne rugăm pentru toți aceștia, pentru ca în țările asiatice, creștinii, precum și celelalte minorități religioase, să își poată trăi credința cu o libertate totală”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:vaticannews.va