Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna noiembrie 2017

 
Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna noiembrie 2017
  • 07 Noi 2017
  • 1859

Creștinii din Asia, o minoritate religioasă a acestui imens continent, sunt în centrul intențiilor de rugăciune pe luna noiembrie ale papei Francisc.

Intențiile au fost difuzate în prima vineri a lunii, împreună cu un mesaj video al Sfântului Părinte. Pontiful pune accentul pe varietatea culturală, religioasă și tradițională a Asiei și afirmă că dialogul între religii și culturi face parte integrantă din misiunea Bisericii în aceste timpuri. (ins voce papa) «Ceea ce mă impresionează în Asia este varietatea popoarelor sale, ereditatea vechilor culturi, religii și tradiții. Pe acest continent, în care Biserica este o minoritate, provocarea este pasionantă. Trebuie să promovăm dialogul între religii și culturi. Dialogul este o parte esențială a misiunii Bisericii în Asia.

Să ne rugăm pentru creștinii din Asia, ca să promoveze dialogul, pacea și înțelegerea reciprocă, mai ales cu cei care aparțin celorlalte religii».Sursa:ro.radiovaticana.va