Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Hamilton a vorbit despre miracole și binecuvântarea lui Dumnezeu

 
Hamilton a vorbit despre miracole și binecuvântarea lui Dumnezeu
  • 09 Oct 2017
  • 750

Fiind în dezavantaj în comparație cu principalul său rival, germanul Sebastian Vettel, Hamilton a vorbit despre miracole și binecuvântarea lui Dumnezeu pentru a evoca una din recentele sale victorii.

"Dumnezeu m-a binecuvântat astăzi", a declarat triplul campion mondial al Formulei 1, după victoria sa din Singapore, intervievat fiind de cotidianul L'Equipe. „Aveam nevoie de un miracol“, a declarat pilotul de la Mercedes, care a profitat de un accident al rivalului său Sebastian Vettel, plecat în pole-position cu Kimi Räikkönen și Max Verstappen, pentru a câștiga și a prelua detașat conducerea campionatului.

Nu este pentru prima dată când britanicul a făcut astfel de declarații. Crescut într-o familie catolică practicantă, Hamilton a spus la începutul carierei sale: "Credința este foarte importantă pentru mine. Cred cu adevărat că talentul meu este un dar de la Dumnezeu și sunt convins că sunt binecuvântat. Dar recunosc că am muncit din greu pentru a ajunge acolo unde sunt. Pilotul a mai mărturisit că nu își dă niciodată jos crucifixul pe care-l poartă la gât.

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org