Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Marşul pentru Viaţă de la Berlin (16 septembrie 2017)

 
Marşul pentru Viaţă de la Berlin (16 septembrie 2017)
  • 30 Aug 2017
  • 1621

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 13:00, în dreptul clădirii din Berlin a Reichstag-ului (clădirea în cre au loc lucrările camerei inferioare a Parlamentului Federal German), are loc cea de a opta ediţie a Marşului pentru Viaţă Germania, care are ca temă apărarea drepturilor celor mai vulnerabili membri ai umanităţii: copiii nenăscuţi şi vârstnicii şi bolnavi terminali.

Marşul pentru Viaţă de la Berlin 2017 a publicat o declaraţie care cere societăţii să respecte dreptul necondiţionat la viaţă al tuturor persoanelor umane, indiferent de problemele cu care sunt diagnosticate in utero sau la final de viaţă şi consideră că trebuie descurajat avortul selectiv pe bază de sex sau pe criterii de sănătate a copilului nenăscut. Mişcarea Marşul pentru Viaţă Germania propune înlocuirea practicii avortului cu dragostea şi responsabilitatea, cere eliminarea finanţării publice a avortului, o informare mai bună şi o implicare mai mare din partea cetăţenilor şi aplicarea principiului incluziunii sociale încă de la concepţie, nu doar de la naştere, aşa cum se întâmplă în prezent în cazul persoanelor cu dizabilităţi.

Participanţi din toate ţările sunt invitaţi să se alăture Marşului. Evenimentul va fi precedat, în ziua de 15 septembrie 2017, de o conferinţă de bioetică pe teme pro-viaţă. Sursa:stiripentruviata.ro

Știri din aceeași categorie