Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novenă la Sfânta Marta

 
Novenă la Sfânta Marta
  • 29 Iul 2017
  • 4789

Această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv, fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințită aprinsă.

 

Sfânta MARTA, mă îndrept către tine plin(ă) de încredere, cerându-ți ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și că mă vei sprijini când mi-e greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac și altora cunoscută această rugăciune.Te rog cu umilință să-mi aduci alinare în suferințele și dorințele mele.

În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-L păstram pe DUMNEZEU în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința…..).

Te implor ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate, precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale.

 

1 Tatăl nostru, 1 Bucură-te Marie, 1 Mărire Tatălui.

Sfânta MARTA, roagă-te pentru noi (de trei ori).Sursa:novena.ro