Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mexic. Preot înjunghiat la altar

 
Mexic. Preot înjunghiat la altar
  • 18 Mai 2017
  • 2002
  • 0

Preot înjunghiat la altar în Ciudad de Mexico. Este vorba de Pr. Miguel Angel Machorro care, luni seara, după celebrarea Sfintei Liturghii în Catedrala din Ciudad de Mexico, fiind îmbrăcat cu sfintele veșminte, a fost atacat la altar de către o persoană, care i-a aplicat trei lovituri de cuțit.

Conform rapoartelor preliminare, agresorul este un bărbat de 26 de ani. Acesta nu a opus rezistență atunci când a fost prins de poliție. Potrivit martorilor, în ajutorul preotului, au intervenit câțiva credincioși creștini, care au reușit să anunțe poliția și să-l blocheze pe agresor.

Conferința episcopală mexicană, potrivit informațiilor agenției Fides, a confirmat incidentul și numele preotului. De asemenea, Arhiepiscopia din Ciudad de Mexico, printr-un comunicat, a condamnat cu fermitate agresiunea, iar Cardinalul Norberto Rivera Carrera, a cerut persoanelor să se roage pentru sănătatea preotului, care încă se află într-o stare gravă.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:avvenire.it

Știri din aceeași categorie

Adaugă un comentariu


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii