Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc a vizitat Centru Sant'Alessio pentru nevăzători, din Roma

 
Papa Francisc a vizitat Centru Sant
  • 02 Apr 2017
  • 2119

Vineri după-amiază, papa Francisc a efectuat o vizită la Centrul Regional Sant'Alessie – Margherita di Savoia pentru nevăzători, din Roma, informează Sala de Presă a Sfântului Scaun într-un comunicat de presă. În cadrul vizitei, Sfântul Părinte s-a întâlnit cu rezidenții permanenți ai structurii – peste 30 de vârstnici și adulți – și cu ceilalți oaspeți care frecventează zilnic centrul, printre aceștia numărându-se zeci de copii. Beneficiarii serviciilor centrului pentru nevăzători sunt persoane cu problematici senzoriale care afectează grav vederea, nevăzători din naștere sau persoane care și-au pierdut vederea în urma unor grave patologii, unii fiind afectați de forme multiple de handicap.
Vizita Sfântului Părinte a stat sub semnul continuității cu inițiativa de caritate "Vinerea milostivirii" desfășurată de Sfântul Părinte lunar în timpul Jubileului extraordinar al Milostivirii. (AM)Sursa:ro.radiovaticana.va