Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 7 ani, rămasă orfană după cutremurul din Italia

 
Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 7 ani, rămasă orfană după cutremurul din Italia
  • 27 Aug 2016
  • 6970

„Dragă Isus, ai putea să-i saluți pe mama și pe tatăl meu care sunt acum cu Tine?” Așa începe emoționanta scrisoare a Annelisei, o fetiță de doar 7 ani, rămasă orfană în urma tragediei din Amatrice (Italia), și căreia i-a mai rămas doar să-și aștearnă pe hârtie gândurile sale de copil și durerea pentru pierderea părinților. Aflată în grija voluntarilor organizației „Save the Children”, fetița a scris o scrisoare cu adevărat emoționantă care rupe orice inimă.     

„Fără ei mă simt foarte singură. Cei care îmi poartă acum de grijă mi-au spus că părinții mei sunt cu Tine. Te rog, ai grijă de ei, îmbrățișeaz-o pe mama din partea mea și spune-le că abia aștept să-i revăd. Aici totul s-a prăbușit, camera mea de joacă pe care tata a construit-o a dispărut, chiar dacă mi-a spus că este indestructibilă. Isuse, ai putea să ne reconstruiești casa noastră pentru a putea să fim la fel ca înainte? Te rog, spune-i mamei mele și tatălui meu că îi aștept, sunt obosită să mai stau cu noii mei profesori, chiar dacă au grijă de mine și mă iubesc”.       

O scrisoare cu adevărat emoționantă care ne face să înțelegem amploarea tragediei pe care o trăim și de care nimeni nu este scutit! Mulți copii, asemenea Annelisei, trăiesc o asemenea tragedie.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:lanozione.it