Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ieșind din comă îi spune mamei că și-a întâlnit sora avortată

 
Ieșind din comă îi spune mamei că și-a întâlnit sora avortată
  • 18 Aug 2016
  • 21923

Creștinii cred și mărturisesc că există viață după moarte, în timp ce alții spun că după moarte nu ar mai fi nimic. Colton Burpo a avut o experiență interesantă a morții și a șocat pe toată lumea cu declarațiile sale, încât s-a decis să se facă un film inspirat de povestea lui: "Raiul este real" (Heaven is for real).

La patru ani, Colton Burpo s-a confruntat cu o intervenție chirurgicală de urgență din cauza unei apendicite acute. Operația a fost considerată cu risc foarte ridicat, iar copilul a fost între viață și moarte. Odată trezit, a început să vorbească despre o experiență incredibilă. Colton experimentase o stare apropiată de moarte și a pretins că a fost în paradis, unde a întâlnit niște rude deja decedate.Inițial nimeni nu a crezut ceea ce spunea, dar când a început să zică amănunte despre rudele decedate, părinții au fost șocați. Vorbea despre lucruri pe care doar părinții le știau și despre care nu vorbiseră cu nimeni, cum ar fi cearta dintre bunicul decedat și tatăl său sau despre existența surorii sale care a fost avortată de mama sa din cauza complicațiilor din timpul sarcinii.

Copilul a vorbit și despre Domnul Isus, spunând că avea "semne pe corp" și că El l-a trimis înapoi pe pământ, datorită rugăciunilor tatălui său. Povestea copilului este cu siguranță una surprinzătoare, dar care atestă credința în viața veșnică.

Traducere: ACC

 

Trailer film