Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Tabără pentru părinţi şi copii

 
FOTO: Tabără pentru părinţi şi copii
  • 12 Iul 2016
  • 3314

Duminică 10 iulie, s-a încheiat la Vima Mică, Maramureş, Tabără pentru părinţi şi copii organizată de Parohia Greco-Catolică Beclean şi coordonată de pr. Alin Cîndea împreună cu o echipă de animatori. Motto-ul taberei din acest an, ajunsă la cea de-a XI-a ediţie, a fost: „Fericiţi cei milostivi, pentru că ei vor afla milă” (Mt 5,7).
 
“Tabăra bucuriei, cum au numit-o participanţii, a avut drept scop fundamental îmbunătăţirea relatiilor dintre participanţi, încercând ca prin jocuri şi alte activităţi interactive să le ofere celor prezenţi posibilitatea de a se cunoaşte mai bine, de a comunica mai mult şi mai eficient, de a-şi dărui prietenia şi de a fi mai apropiaţi între ei şi toţi împreună de Cristos, sursa milostivirii”, a declarat preotul coordonator.

(GALERIE FOTO)

“O echipă de animatori a pregătit un program pentru ca orice moment al celor trei zile de tabără să fie o experienţă frumoasă. Participanților li s-a asigurat cazarea în corturi şi masa. Prin activităţile propuse copiii şi părinţii au putut redescoperi simplitatea relaţiilor, bucuria jocurilor, frumuseţea naturii şi puterea rugăciunii”, mai spune preotul Alin Cîndea.

“Chiar dacă a trebuit să ne trezim dis de dimineață vineri, 8 iulie, pentru a pleca spre Vima, am avut parte de o tabără frumoasă. Au fost 119 participanţi, peste jumătate din ei fiind adolescenți, dar au fost și mulți părinți și copii. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am avut parte de momente frumoase ca în celelalte 10 ediţii și deja ne pregătim pentru ediția de anul viitor când vom fi cu siguranță mult mai mulți”, a spus Adriana Stoian, tânără din staff-ul de organizare.

Anul acesta, pe lângă Sfintele Liturghii, momentele de rugăciune, piesele de teatru regizate după textul evengheliei de duminică și competiția pe echipe, participanții au trebuit să răspundă unei provocări (‪#‎WYDChallenge‬!) venite din partea organizatorilor ZMT Cracovia, prin intermediul ASTRU. Tinerii au răspuns cu mult entuziasm provocării și acum o parte dintre ei se pregătesc pentru Întâlnirea Mondială a Tinerilor care va avea loc la sfârșitul lunii în Polonia.Corespondent e-communio.ro