Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

 
În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor
  • 17 Iun 2016
  • 2251

Pe 13 mai 2016,  Administrația Obama a trimis o scrisoare către toate școlile publice cerându-le să le permită persoanelor care se identifică prin alt sex decât cel biologic să folosească toaletele, vestiarele, dușurile și camerele de hotel destinate persoanelor de sex opus. Concret, orice băiat, mic sau adolescent, care susține, în ciuda aparențelor, că este transgender și vrea să folosească toaleta femeilor la moment dat, trebuie lăsat să o facă. De asemenea, orice băiat care susține același lucru trebuie lăsat să doarmă în tabără sau în excursie în dormitorul destinat fetelor.

Desigur, directiva se aplică și pentru fetele care se cred băieți. Dar problema apare când trei vlăjgani de 18 ani intră împreună într-o toaletă în care se găsesc fete cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Sau când îți trimiți fata în tabără și afli la întoarcere că a dormit cu mai mulți băieți în aceeași cameră, deoarece aceștia au pretins pe loc că sunt transgender și se simt femei în ziua respectivă.

Părinții celorlalți copii nu trebuie anunțați, nu li se cere acordul, iar cei care se pretind transgender nu trebuie să demonstreze în niciun fel că spun adevărul. Un alt exemplu este că, la piscină, un bărbat de 45 de ani poate să stea dezbrăcat la vestiarul de femei în fața fetițelor de șase ani. Este exact ceea ce se întâmplase deja în 2012 la clubul de sport al unei instituții private care introdusese o astfel de „politică” de acces.

Persoanelor care se pretind transgender nu li se cere să aibă operația de schimbare de sex făcută și nici măcar nu li se cere un certificat de la un medic sau psiholog. Școala e pur și simplu obligată să se conformeze din clipa în care este anunțată de dorința acestuia.

Politica aceasta a „non-discriminării persoanelor transgender” se aplica deja în domeniul resurselor umane, precum și local, prin regulamente care obligau adăposturile sociale pentru persoane fără casă și alte locuri publice să nu impună nicio restricție pentru cei care doresc să se identifice ca transgender.

O astfel de politică se aplica deja la Chicago, unde, pe 7 mai 2016, un bărbat de 33 de ani care a intrat liber în toaleta femeilor dintr-un restaurant a strangulat o fetiță de opt ani pe care a întâlnit-o acolo. Din păcate, presa de mainstream a „uitat” să precizeze care era motivul pentru care bărbatul era acolo: „politica de non-discriminare LGBT” introdusă de municipalitatea Chicago în toate locurile publice, inclusiv toaletele.

Un incident rezultat în urma unor politici similare avusese loc și în Canada, când un bărbat a pretins că este transgender și a primit acces într-un adăpost de femei, unde a încercat să violeze și a hărțuit sexual mai multe persoane.

Foarte dornic să promoveze noua politică girată acum și de Administrația SUA în sistemul de educație, lanțul american de supermarketuri Target a introdus toatele transgender. Un milion de americani au reacționat însă, boicotând magazinele, ceea ce a dus la scăderea drastică a cotației acțiunilor TARGET pe bursă.

Deocamdată, tot mai multe locații publice din SUA adoptă politica toaletelor unisex, unde sunt acceptați de-a valma femei, bărbați și toți ceilalți care nu se identifică aparținând unuia dintre cele două sexe biologice, ci unui construct social numit „diversitate”.

VIDEO: Boicotul americanilor la aplicarea de către supermarketurile TARGET a „legii toaletelor”

VIDEO: Mamă a 12 copii protestează că TARGET pune copiii și femeile în pericolSursa:stiripentruviata.ro