Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Vaticanul selectează on-line artiști pentru Jubileul Milostivirii

 
ANUNȚ: Vaticanul selectează on-line artiști pentru Jubileul Milostivirii
  • 18 Feb 2016
  • 2507

PHOTO.VA

Vaticanul alege tehnologia pentru a selecta artiștii care vor susține spectacolul organizat cu ocazia celebrării Jubileului pentru băieți și fete, spectacol ce va avea loc pe 23 aprilie 2016 la Stadionul Olimpic din Roma, în prezența papei Francisc.

Selecțiile au fost încredințate rețelei sociale Bewons și sunt deschise pentru cântăreți, muzicieni și poeți între 18 și 35 de ani. Selecțiile vor avea două etape: o primă fază on-line și o a doua live.

Castingul este organizat în colaborare cu partenerii Credere, Jurnal Oficial al Jubileului Milostivirii, Hope Music, școală de formare, spectacole și evenimente în slujba Bisericii, Centrul Ioan Paul al II-lea din Loreto și Oficiul pentru Pastorația Tineretului din cadrul Sociatății Sfântul Paul, sub patronajul Consiliului Pontifical pentru Promovarea Noii Evanghelizări.

Pentru înscrieri trebuie doar să accesați site-ul Bewons și să încărcați un videoclip în secțiunea corespunzătoare cu o proprie performanță live, inspirată de tema milostivirii. Candidații se pot inspira din bula papei Francisc, Misericordiae Vultus, și din pasajele Evangheliei. Câștigătorii acestei prime selecții on-line vor fi invitați să cânte live pe data de 2 aprilie 2016, la Centrul Ian Paul al II-lea de la Loreto, în provincia Ancona, în cadrul unui eveniment organizat cu această ocazie.

Aici vor fi examinați de un juriu care va selecta câte un artist pentru fiecare categorie, având apoi posibilitatea să-și prezinte talentul pe scenă în încheierea celebrării Jubileului pentru băieți și fete, în fața Sfântului Părinte și a mii de tineri.

***

Pentru mai multe informații cu privire la modul de a participa la selecții, puteți consulta link-ul următor:

https://www.bewons.com/about/im
 

Traducere: ACCSursa:it.zenit.org