Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Vizita noului Nunțiu Apostolic la Blaj

 
FOTO: Vizita noului Nunțiu Apostolic la Blaj
  • 15 Ian 2016
  • 3487

Noul Nunțiu apostolic în România, Miguel Maury Buendia își începe misiunea oficială cu o vizită la Blaj, unde  s-a întâlnit cu Preafericitul Cardinal Lucian Mureșan și ceilalți episcopi ai Bisericii Greco-Catolice din România.

La orele 12.00 Nunțiul a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Eminescu din Piața 1848 în cadrul evenimentului cultural „Porni Luceafărul…” ce marchează în acest an, la Blaj, Ziua Culturii Naţionale, organizată în fiecare an în ziua în care s-a născut poetul naţional Mihai Eminescu, 15 ianuarie. Au avut loc depuneri de coroane şi jerbe de flori, iar elevii Şcolilor Gimnaziale din Blaj au susţinut un moment poetic. Excelența Sa Nunțiul Apostolic, însoțit de Preafericirea Sa Lucian, întâistătătorul Bisericii Romane Unite cu Roma, și de întreg episcopatul greco-catolic s-a recules apoi în Catedrala “Sfânta Treime” la mormântul episcopului Ioan Inocențiu Micu Klein și al cardinalului Alexandru Todea.

GALERIE FOTO1

GALERIE FOTO2