Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Primii pelerini la Poarta Sfântă din Blaj

 
FOTO: Primii pelerini la Poarta Sfântă din Blaj
  • 13 Dec 2015
  • 2669

Duminică, 13 decembrie 2015, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie arhierească celebrată în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, corul Catolica al Protopopiatului Greco-Catolic Braşov a dat răspunsurile și a susţinut un concert de colinde.

(GALERIE FOTO)

Deoarece, sâmbătă 12 decembrie, a avut loc deschiderea Porții Sfinte în Arhieparhia de Alba-Iulia și Făgăraj, eveniment care a marcat începutul Anului Milostivirii în Arhieparhie, se poate spune că membrii corului au fost primi pelerini veniți la Poarta Sfântă din Blaj.

La finalul slujbei împreună cu Corul Catolica din Brașov s-a oficiat un parastas la mormântul lui Iacob Mureșianu, corifeu al muzicii româneşti în Ardeal; un mare compozitor şi dascăl al Blajului, originar din Brașov.

Corul Catolica a fost însoţit de părintele protopop Flavius Florea, dirijorul corului fiind profesorul Mihai-Găvril Gorbonov.