Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Noi membre în Reuniunea Mariană din Blaj

 
FOTO: Noi membre în Reuniunea Mariană din Blaj
  • 24 Noi 2015
  • 2601
Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, de frumoasa sărbătoare a Intrării în Biserică a Maicii Domnului, în Catedrala Mitropolitană din Blaj, după celebrarea Sfintei Liturghii, șase noi membre au depus făgăduințele prevăzute de Rânduială, în cadrul ceremoniei prezidată de părintele Ioan Fărcaș, Spiritualul Reuniunilor Mariane pe țară, asistat de părinții Cristian Rus și Daniel Câmpean.
 
 
După impresionanta ceremonie, părintele spiritual a ținut o meditație inspirată din sensul teologic al sărbătorii, acela că Maria, de mică, de la conceperea ei, a fost disponibilă lucrării Preasfintei Treimi, de mântuire a nemului omenesc.
 
Cu această ocazie s-a oficiat și sfințirea icoanei ”Apărătoarea Doamnă”, restaurată, icoana pictată de Dăncuș, icoană purtată în procesiune în Blaj, în anul nefast pentru Biserica noastră, anul 1948.
 
Duă ceremonia din Catedrală, la Centru protopopial, a avut loc o primă Întîlnire de lucru, urmată de frățeasca agapă.
 
Pr. Ioan Fărcaș