Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Condoleanțele Papei Francisc în urma tragediei de la București

 
Condoleanțele Papei Francisc în urma tragediei de la București
  • 03 Noi 2015
  • 2409

Suveranul Pontif și-a exprimat ”adânca durere pentru incidentul tragic care a avut loc într-o discotecă din București, în care și-au pierdut viața foarte mulți tineri”: se citește într-o telegramă trimisă, în numele Sfântului Părinte, de cardinalul secretar de Stat Pietro Parolin, președintelui României Klaus Iohannis. În telegrama de condoleanțe, papa Francisc a dat asigurarea ”apropierii sale spirituale față de familiile victimelor, de autoritățile guvernului și de întreaga națiune”. În fine, Sfântul Părinte îi încredințează ”milostivirii Domnului pe cei care au murit într-un incident atât de dramatic”.

 

Excelenței Sale Domnului Klaus Werner Iohannis
PREȘEDINTELE REPUBLICII ROMÂNIA

Suveranul Pontif își exprimă profunda durere pentru tragicul accident care a avut loc în Clubul din București, unde și-au pierdut viața o mulțime de tineri, asigurând de apropierea sa spirituală familiile victimelor, autoritățiile guvernamentale și întreaga națiune, încredințând milostivirii Domnului pe cei care au murit într-un incident atât de dramatic.

Cardinal Pietro Parolin
Secretarul de Stat al Sanctității Sale

 Sursa:ro.radiovaticana.va