Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mesaj de condoleanțe al Preafericitului Cardinal Lucian

 
Mesaj de condoleanțe al Preafericitului Cardinal Lucian
  • 31 Oct 2015
  • 4338

Familiilor îndoliate,

Celor răniți,

Tuturor oamenilor de bună învoire,

 

Cu cutremur și durere în suflet am aflat prin mijloacele mass-media despre devastantul incendiu produs în seara zilei de vineri 30 octombrie 2015 la București, în care multe suflete tinere s-au reîntors la Casa Tatălui ceresc, iar altele se află în mari suferințe.

Pe toți cei suferinzi din cauza acestei tragedii îi asigurăm de rugăciunea noastră și de tot gândul cel bun. Pe cei răposați îi încredințăm dragostei pline de îndurare a lui Dumnezeu, și cerem de la Părintele luminilor mângâiere, tărie și vindecare peste familiile îndoliate și peste toți cei care au fost loviți de această catastrofă.

În numele episcopilor, preoților, călugărilor și călugărițelor și al credincioșilor greco-catolici din România, nădăjduind în lumina Învierii Mântuitorului, transmitem tuturor familiilor îndoliate cele mai sincere condoleanțe, în speranța vindecării sufletești și trupești a celor răniți, mulțumind tuturor celor care se ostenesc pentru salvarea lor, și asigurându-Vă pe toți de unirea întru rugăciune.

 

+ Lucian Cardinal Mureşan
Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică

 Sursa:bru.ro