Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Președintele României, primit la Vatican. Va adresa o invitaţie Papei Francisc de a vizita România

 
VIDEO: Președintele României, primit la Vatican. Va adresa o invitaţie Papei Francisc de a vizita România
  • 15 Mai 2015
  • 2894

Klaus Iohannis se află vineri în vizită la Vatican. La ora 11.25, ora României, preşedintele a fost întâmpinat de garda elveţiană şi, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

"Este prima vizită la acest nivel de la pontificatul Papei Francisc. Aniversăm 25 de ani de la restabilirea relaţiilor diplomatice între România şi Sfântul Scaun. România vrea să aprofundeze colaborarea cu Sfântul Scaun pentru dialogul inter-religios", a spus Klaus Iohannis.

El a anunţat şi că îl va invita pe Papa Francisc în România şi speră că vizita acestuia să aibă loc în 2018, anul în care România modernă împlineşte 100 de ani. "Vom avea un schimb de opinii pe teme bilaterale şi internaţionale. Voi adresa o invitaţie Papei Francisc de a vizita România. Dorinţa noastră ar fi să se realizeze în anul 2018, anul în care sărbătorim 100 de ani de existenţă a României moderne", a declarat Iohannis, înainte de plecarea la Vatican.Sursa:www.stiripesurse.ro