Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Vizita PF Cardinal Lucian Mureșan în Eparhia de Lugoj. Sfințirea Sanctuarului Marian de la Scăiuș

 
Foto: Vizita PF Cardinal Lucian Mureșan în Eparhia de Lugoj. Sfințirea Sanctuarului Marian de la Scăiuș
  • 30 Sep 2014
  • 3870
Imagini de la vizita Prea Fericirii Sale Cardinal Lucian Mureşan, în Eparhia Lugojului cu ocazia sfinţirii solemne a noii biserici "Maica Domnului Apărătoarea Noastră" de la Scăiuş, sâmbătă, 27 septembrie 2014.
....
PS Alexandru Mesian a decretat că ”biserica parohială greco-catolică din Scăiuș devine Sanctuar marian al Eparhiei de Lugoj şi va purta titlul de «Maica Domnului Apărătoarea Noastră». În acest sanctuar se pot oficia toate Sfintele Sacramente și credincioșii pot veni să se roage. Toate sărbătorile mari de peste an care o comemorează pe Maica Domnului: 25 martie, 15 august, 8 septembrie și 21 noiembrie, sunt considerate sărbători speciale sau de hram ale acestui sanctuar”. Decretul a intrat în vigoare în ziua promulgării acestuia, 27 septembrie 2014.

Slujba de consacrare și Sfânta Liturghie au fost concelebrate de zeci de preoți, Preafericirea Sa Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, PS Alexandru Mesian, episcopul eparhiei de Lugoj, și PS Petru Gherghel, episcopul diecezei romano-catolice de Iași.

Pentru a vizualiza fotografiile daţi click AICI.

Sursa foto:  bru.ro


Sursa:www.bru.ro