Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O nouă derivă a "căsătoriei" pentru toți

 
O nouă derivă a "căsătoriei" pentru toți
  • 29 Iun 2014
  • 2686
În 2003, Elizabeth Lorentz, 48 de ani, s-a căsătorit cu M. Holder, tatăl unui băiat în vârstă de 45 ani, Eric Holder. Împreună, M. Holder și Elizabeth a avut o fiică, care are acum 17 ani. Dar în 2012 au divoţat. Eric Holder, între timp, a avut şi el o fiică care are 22 de ani, iar acum şi Eric este  divorţat.

Astfel Eric și Elisabeth care a divorțat de tatăl lui Eric, au decis să se căsătorească. Motivul:

"Vrem să ne căsătorim în special pentru a ne proteja copiii și pentru a proteja pe cel care va rămâne dintre noi, în caz de deces", a explicat doamna Lorentz în faţa instanţei de judecată din Metz (Nord-Est), la începutul lunii iunie.

Dar instanţa nu a decis  așa:

Acum un an, procurorul din Metz a interzis unirea celor doi datorită unui articol din lege, care prevede că "într-o linie directă, căsătoria este interzisă între toți ascendenții și descendenții legitimi sau nelegitimi și aliați în aceeași linie."

Eric și Elisabeth, prin urmare, au mers la Elysée să pledeze pentru cauza lor, gândindu-se că au o șansă deoarece căsătoria este acum "pentru toți". În urma acţiunii lor, cei doi porumbei au primit  un răspuns de inadmisibilitate în iunie 2013, semnat de mâna albă a lui Francois Hollande, care invoca legea.

Astăzi, ştire bombă, aflăm că în cele din urmă, cei doi vor putea să se căsătorească. Eric se va  căsători cu mama surorii lui.  Elizabeth, prietena lui, având o fiică cu tatăl lui Eric. (dacă aveţi dureri de cap, mergeţi la farmacia de gardă).

Traducere: ACC
Sursa:lesalonbeige.blogs.com